Info@snijdersinspecties.nl

Uitvoeren inspectie schoolplein

Snijders inspecties is een flexibel jong bedrijf met liefde voor zijn vak. Wij nemen graag de regie in handen zodat de klant er geen omkijken naar heeft. 

Hier is inspecteur Christiaan bezig met het uitvoeren van een inspectie op een houten speeltoestel in ‘s-Gravenzande in de gemeente Westland. Christiaan meet de afmetingen van het speeltoestel op wat data is voor het beheersysteem. Wij houden van duidelijkheid en overzicht en passen dat ook toe in het beheer/inspectiesysteem voor speeltoestellen en valondergronden. Alle data die vrijkomt tijdens een inspectie verwerken wij in het beheersysteem playmapping. Alle punten van kritiek die aandacht verdienen wat wij opmerken tijdens het beheren en inspecteren van uw speeltoestellen en valondergronden krijgen een beoordeling mee die aangeeft hoe noodzakelijk het is dat je het punt van kritiek oplost binnen een bepaalde tijd.

Christiaan Snijders van Snijders Inspecties Westland

Bekijk meer projecten

Contact
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.