Info@snijdersinspecties.nl

Beheer speelplek

Wij beheren totale speelplekken. Van de speeltoestellen, valondergronden tot omliggend straatwerk en groen. 

Wij werken met een beheerplan. Dit beheerplan stellen we samen met de klant op. Die manier zorgt ervoor dat we samen kijken naar wat we willen. Je hebt de speeltuin, wat wil je graag dat we voor jullie beetpakken? Alleen de inspecties, of ook het onderhoud van de speeltoestellen. Er ligt ook straatwerk of groen omheen wat we ook kunnen onderhouden, dit gelijk meepakken is efficiënt. 

Speeltoestel Snijders inspecties

beheerplan opstellen

Hoe stellen we een beheerplan op?
We komen bij jullie op locatie langs om de situatie te bekijken en in kaart te brengen. De situatie in kaart brengen houdt in dat we de speeltuin in kaart brengen en de voorzieningen die eromheen staan. We vragen naar de wensen en stellen dan een plan op.

Wat beheren we?

Alles op het gebied van spelen. Je hebt een speeltuin, speeltoestellen en een valondegrond. Dit beheert Snijders inspecties.

Om de speeltuin heen heb je bestrating en/of groen. Dit beheren we ook door groenonderhoud te plegen en bestrating te egaliseren door herbestrating.
Contact
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.