Info@snijdersinspecties.nl

Diensten

Ons aanbod in diensten. Alleen inspectie op speeltoestellen verrichten is leuk genoeg maar niet altijd handig voor de klant. Daarom willen we ons dienstenpakket zo breed mogelijk opstellen. We voeren inspectie uit en kunnen daarnaast een plan van aanpak (beheerplan speeltoestellen en valondergronden) opstellen om dit speeltoestel wat we geïnspecteerd hebben te beheren, onderhouden zo nodig en reparatie uitvoeren wanneer er gebreken optreden. Als u als klant aan een nieuw toestel begint te denken kunt Snijders inspecties u ook hierbij helpen en adviseren. Wij werken nauw samen met externe partijen die voor ons een ontwerp maken en daarna het ontwerp kunnen realiseren in de uitvoering. Snijders inspecties heeft ook ervaren mensen in dienst die hierbij helpen en het project in zo goed mogelijke banen kunnen leiden.

Snijders inspecties voert al inspectie en onderhoud op speeltoestellen en valondergronden uit in de volgende plaatsen:Westland, Den Haag, Delft, Rijswijk, Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Gouda, Leiden, Zoetermeer, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Breda en Bergen op zoom. 

Komen we binnenkort ook bij jullie inspectie en onderhoud op speeltoestellen en valondergronden uitvoeren?

Contact
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.