Info@snijdersinspecties.nl

Uitvoeren inspectie schoolplein

Hier is inspecteur Christiaan bezig met het uitvoeren van een inspectie op een houten speeltoestel. Christiaan meet de afmetingen van het speeltoestel op wat data is voor het beheersysteem. Wij houden van duidelijkheid en overzicht en passen dat ook toe in het beheer/inspectiesysteem voor speeltoestellen en valondergronden. Alle data die vrijkomt tijdens een inspectie verwerken wij in het beheersysteem playmapping. Alle punten van kritiek die aandacht verdienen wat wij opmerken tijdens het beheren en inspecteren van uw speeltoestellen en valondergronden krijgen een beoordeling mee die aangeeft hoe noodzakelijk het is dat je het punt van kritiek oplost binnen een bepaalde tijd.

Speelnet toe aan vervanging!

Dit speelnet is toe aan vervanging! Een speelnet bestaat uit touw en aan de binnenzijde van het speelnet zit ijzerdraad. Als het ijzerdraad zichtbaar wordt is dit een teken dat het vervangen moet worden. Ijzerdraad is een scherp materiaal dus kan voor nare verwondingen zorgen.

Verversen zandbakken

Wij raden het aan om jaarlijks je zandbakkenzand te verversen. Dit houdt in dat je het oude zandbakkenzand ontgraaft en afvoert en hiervoor in de plaats nieuw zandbakkenzand aanvoert. Hiermee hou je de zandbak schoon/hygiënisch voor de gebruikers van de zandbak. 

Kunstgras onderhoud

 

Hier hebben wij kunstgras-onderhoud uitgevoerd. Dit houdt in dat we het kunstgras opnieuw opborstelen/vegen om een gedeelte van het oude zand eruit te borstelen, dit zand is namelijk niet meer schoon. Daarnaast borstelen we de viezigheid eruit zoals onkruid en mos-groei. Nadat we de kunstgrasvloer opgeborsteld hebben zanden we het kunstgras opnieuw in met speciaal kunstgraszand. Dit kunstgraszand borstelen/vegen we weer in de kunstgrasmat waardoor het extra stevigheid meegeeft aan de kunstgrasmat wat goed is voor de levensduur. Het kunstgraszand is vooral van toepassing kunstgras wat intensief door meerdere kinderen word gebruikt. Bij particuliere tuinen prijzen we het niet aan. 

Plaatsen driepersoons-wip!​

 

Een driepersoons-wip plaatsen met kunstgras in cirkelvorm eromheen. Dit was een bestaande situatie waarbij de oude wipwap is verwijderd en een nieuwe is aangebracht. Omdat je voor de nieuwe wip een gat moet graven moet je een stuk bestaand kunstgras wegsnijden, dit hergebruiken is niet ideaal dus daarom brengen we een nieuw stuk kunstgras aan. 

Rubberen tegels aanbrengen

 

Hier hebben wij een nieuwe valdempende ondervloer van rubberen tegels aangebracht omdat de oude tegels aan het einde van zijn levensduur was gekomen. 

Houtsnippers aanbrengen

 

Houtsnippers dienen als valdempende ondergrond! daarnaast is het natuurlijk en heeft het een speelse uitstraling. Wilt u ook graag houtsnippers/boomschors op uw speelterrein of is de huidige laag aan verversing toe neem dan gerust contact met ons op. 

Klein speelhuisje plaatsen

 

Hier zie je een leuk speeltoestel voor de kleinere kinderen waar ze aan kunnen staan. Daarnaast kunnen ze ook aan het cijferrad draaien, leerzaam! Snijders inspecties plaats ook speeltoestellen van klein tot groot.  

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.