Info@snijdersinspecties.nl

Over Snijders
Inspecties

Snijders inspecties is een jong flexibel bedrijf met liefde voor zijn vak. Wij nemen graag de regie in handen zodat de klant er geen omkijken naar heeft. 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen buiten spelen wat goed is voor de ontwikkeling van ieder kind! Het spelen moet daarom wel veilig kunnen gebeuren. Daarom houden wij ons bezig met inspecties op speeltoestellen en valondergronden. Naast de inspecties voeren we ook onderhoud en-reparatiewerkzaamheden uit omdat wij multi-inzetbaar willen zijn en ten alle tijden de veiligheid in een speeltuin willen behouden voor de kinderen en verantwoordelijke mensen over de speeltuin.

Speeltuin
speeltoestellen

Onze visie

Dat alle kinderen met plezier naar de speeltuin gaan om te spelen! Hiervoor moet je niet alleen de veiligheid kunnen garanderen maar daarnaast ook speel-waardige toestellen voor de kinderen plaatsen die hun uitdaagt om te spelen waardoor ze zichzelf ontwikkelen. 

Wij inspecteren graag jullie toestellen zodat we de veiligheid kunnen waarborgen maar daarnaast denken we graag met je mee om de kinderen veel speelplezier en uitdaging te geven door mee te denken hoe we een speelplein zo leuk, speels en uitdagend mogelijk kunnen realiseren en behouden (beheren). 

Onze diensten houden niet op bij het uitvoeren van inspecties, onderhoud en reparaties. 

Contact
Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.