Gantellaan 18a, 2681LE Monster

Onderhouden en reparaties uitvoeren speelruimte

Een speeltoestel is een voorziening die in weer en wind door kinderen word gebruikt. Hierdoor slijt een toestel wat hartstikke goed is want dit betekent dat het speeltoestel speelwaarde heeft en geeft. 

Slijtage monitor je door jaarlijks een inspectie te laten uitvoeren op de speeltoestellen. Tijdens een inspectie word er gekeken naar de staat, functionaliteit en veiligheid van een toestel. 

Niet altijd komen alle onderdelen door de inspectie heen wat betekent dat er onderhoud en/of reparatiewerk uitgevoerd moet worden. Dit pakken we graag op voor de klant. 

Onderhoudswerkzaamheden /reparatiewerkzaamheden aan speeltoestellen en valondergronden. 


Goed intensief onderhoud is verlengen en voorkomen

Periodiek onderhoud uitvoeren op je speeltoestellen voorkomt dat gebreken en slijtage eindigen in een ongeluk met een gebruiker van de speeltoestellen. Daarnaast willen we graag dat een speelplek uitdaagt om te spelen. Vanwege die reden houden wij graag een speelplek onderhouden en strak. 

Bij onderhoud kan je aan allerlei soorten werkzaamheden denken. Van losse bouten, onderdelen tot houtrot aan toe. Dit alles moet beetgepakt worden. 

Snijders inspecties gaat graag vrijblijvend het gesprek met je aan, kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Reparatie

Voor reparatie plannen we samen een moment in waarop onze monteurs kunnen langskomen. We proberen de reparatie zoveel mogelijk met originele onderdelen uit te voeren. Wanneer deze niet meer leverbaar zijn, kunnen we bij Snijders inspecties vaak zelf alternatieve onderdelen produceren.

Spoedservice reparatie

Soms gaat er plotseling iets aan een speeltoestel stuk en moet er vanwege veiligheidsissues meteen worden ingegrepen door het speeltoestel af te sluiten en/of te repareren. Dan is het goed om te weten dat je op Snijders Inspecties kunt vertrouwen. Bij acute calamiteiten komen we direct ter plaatse om de afzetting of reparatie uit te voeren.

Beheer

Het liefst wordt niemand niet verrast door onverwachte gebreken en kosten aan speeltoestellen. Daarom bieden wij graag zoveel mogelijk inzicht in wat er te verwachten is aan onderhoud, kosten en levensduur door een beheerplan te maken waarin we de speelplek analyserend voorleggen en onze kennis gebruiken. 

Meerjaren onderhoudsplan

Om die reden bieden we de mogelijkheid van een meerjaren onderhoudsplan. Hierin staan alle bijzonderheden van de speeltoestellen en welk onderhoud hieraan wanneer nodig is. We vermelden de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten op termijn erbij zodat je daar budget voor kunt reserveren. Of je het onderhoud aan ons uitbesteedt, bepaal je zelf. We vinden het leuk om betrokken te blijven, maar je bent ons niets verplicht.

Online beheersysteem

Snijders inspecties werkt met een beheersysteem. Na iedere inspectie en onderhoudsbeurt verwerken we alles wat we doen in dit speciaal hiervoor ingerichte beheersysteem. Als alle informatie in het beheersysteem verwerkt zetten we het om in een document wat we ten allen tijden delen met de klant zodat je het zwart op wit heb als er wat gebeurt. 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je zo snel mogelijk.